Hirdetés

sutemeny.lap.hu / Torta

Torta

Részletesen megtanulható a torták elkészítése, nagy hangsúlyt fektetve a kész torták díszítésére. Házilag készíthetünk el, csodásan feldíszített tortákat. Képekkel, filmekkel illusztrált oldal a sütést kedvelőknek.

Mesés torták kicsiknek és nagyoknak

Sakk torta

Barbie torta, minden kislány álma

Szívből ajánlom bárkinek ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető torta receptet, melynek nem csak elkészítése könnyű, hanem maga az elkészült édesség is rendkívül könnyű és finom. Ismerőseim és családtagjaim körében egyértelműen az egyik kedvenc édesség, már tucatnyi elismerést, dicséretet sepertem be érte. Most közzéteszem a receptjét, mely olyan egyszerű, hogy elkészítését kezdőknek is bátran ajánlom.

Igazi őrségi különlegesség!

Egy finom torta recept.

Szó szerint lefordítva: tejföltorta, de nevezzük nyugodtan túrótortának.

Régi és új családi receptek s egyebek

Tortaimádó tortareceptjei

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy bemutassam nektek tortáimat és azok elkészítését. Nem vagyok cukrász, de megfelelő receptek, eszközök és technikák segítségével valamint egy kis gyakorlással és önbizalommal bárki elkészítheti álmai tortáját!

Könyvajánlatunk !

Torták születésnapra különleges alkalmakra, menyasszonyi torták

Meghatározás:

Sütemény.lap.hu:
a lapon süteményes receptek találhatók. Akár sütőben sült, akár sütés nélküli desszerteket keres, a lapon mindenféle édesség receptjei megtalálhatók.

Sütemény.lap.hu:
a lapon süteményes receptek találhatók. Akár sütőben sült, akár sütés nélküli desszerteket keres, a lapon mindenféle édesség receptjei megtalálhatók.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

A számláló 2005.02.07-től mér.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Torta
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés